Julklapp 2017

Ge bort tillgång till rent vatten i julklapp!
Din gåva gör skillnad! Genom att köpa en julklapp via WASSUP bidrar du till att vi ska kunna fortsätta att verka för att säkra en god tillgång till rent dricksvatten, att förbättra grundvattensituationen och att funktionella sanitetsanläggningar finns tillgängliga för de som behöver det mest. Varken fattigdom eller katastrofer tar julledigt och det är vi glada över att du förstår.

Hur gör jag?
En julklapp kostar SEK 300 som betalas in på bankgiro 667-9112. Uppge i meddelandefältet VEM donatorn är. Skicka också ett email till Tomtemor där du återigen meddelar VEM donatorn är. Du får då i retur ett allmänt gåvobevis. Från och med 2015 skriver vi inte längre ut donatorernas namn på vår hemsida, utan uppger istället den samlade summan av alla julklappar som har kommit in. 

Det är naturligtvis helt i sin ordning att donera en större summa än SEK 300, likväl som det är att vara anonym. Då byter du helt enkelt ut VEM mot ANONYM och donerar önskad summa.

Når hjälpen fram?
WASSUP ser till att alla projekt vi lämnar bidrag till följs upp. Julklapparna registreras av dig på vårt bankgiro med dina namnuppgifter eller önskemål om anonymitet. WASSUP har inga administrativa kostnader förutom en årsavgift för bankgirokonto. Denna kostnad täcks upp årligen av de ränteintäkter som donationerna ger upphov till. Ditt bidrag går alltså helt oavkortat till biståndsprojekt.

God Jul och Gott Nytt År önskar WASSUP!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar